Tulevia matkoja

Tervetuloa mukaan

Tulevat matkat löydät etusivulta ja täältä:


https://www.tila-auto.com/matkat/

Lisätietoja matkoista ja ilmoittautumiset:

Jaana Neuvonen

p.044-5640129

neuvonenjaana129@gmail.comMitäpä tuumit jos reilun neljän viikon päästä pakkaisit kassiin passin ja hammasharjan lisäksi uikkarit.

Olisi tarjolla upeaa seuraa ja lupsakkaa matkantekoa hyvällä bussilla kohti Tallinnaa. 

Matka lahden yli mennessä Tallinkin Megastarilla ja paluu Eckerölinen Finlandialla.

Valittavana yöpaikaksi Viimsi Spa n.11 km keskustasta tai Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn keskustassa.

Kilauttele tai laita viestiä niin kerron lisää. Täältäkin pääset kurkkaamaan matkaohjelmaan: https://www.tila-auto.com/app/uploads/2022/11/TABELL-MM-JM-VKO-10-2023-Tallinna-TA.pdf

Jaana p.044-5640129 p.s. kannattaa toimia nopeasti


Jos kielikylpy olisi paikallaan ja halu nähdä miten siellä Ruotsin maalla maaliskuuta vietetään ja kevättä odotellaan niin läheppä mukkaan iloiseen Tukholmaan.

Lupsakkaasti ajellaan Kuopion tila-autolla kohti Helsinkiä ja siellähän ne meitä Olympiaterminaalissa odottelevatkin. Yö kun köllötellään Silja Seredanen hyteissä pitkällään niin meriaamiaisen aikaan saadaan kahtoa rannikkoa ja saavutaan Tukholmaan.

Selekeellä Suomenkielellä käävän kiertelemässä Tukholmaa opastettuna bussin kanssa ja kolomen aikaan siirrytään kohti hotellia.

Hotelliaamiainen ja vapaata ojelmaa tai mahdollisuus lähteä bussilla shoppailemaan yhteen Pohjoismaiden suurimmista ostoskeskuksista(Mall of Scandinavia).

Siellähän ne tuas satamassa meitä ootteloo ja lähetään kohti Suomea Silja Symphonyllä. Yläluomet kohti nenänvartta ja unet hytissä. Aamulla meriaamianen ja saavutaan Suomen aikaa klo:10.30 Helsinkiin. 

Siitäpä tuas taukojen kanssa suunnataan kotia kohti, monta kokemusta rikkaampana.

Kysymällä lissee tai tiältäkin voit kattoo lisätietoja:https://www.tila-auto.com/app/uploads/2022/11/TABELL-MM-JM-Tukholma-vko-11-TA.pdf 

Jaana p.044-5640129

Tervetuloa mukkaan, Välkommen


Nyt pittää kertoo teillekkin mitenkä heleppoo on teatterissa käänti. 

Kävin nimittäin joulukuussa kokkeilemassa mitenkä hyvin tämä konsepti toimii. Ja toimihan se, mahottoman hyvän ruoan kera.

Hyppeet vuan Kuopion tila-auton kyytiin ja siinähän myö lähtöpysäkillä kuskin kanssa sinua ootellaan ovensuussa.Reippaalla ja kuuluvalla äänellä kun kerrot nimesi (edellyttää että olet muistanut ilmoittautua niin piäset mieleistä paikkaa bussista valikoimaan. Ja jos sattuu että siellä ois mukava penkki tiedossa mihin haluaisit istahtaa esim.eturivissä niin varataan se sinulle etukätteen.

Siinäpä joku tauko pidetään männessä ja saavutaan Riihimäelle. Bussilla ajetaan melekein oven etteen ja siitä kipastaan matkalaakun kanssa kohti aulaa jossa sinulle ja maholliselle matkakumppanillesi huonekortin luovutan.Jos oikein kehtoo niin passoo käävä sen jäläkeen kun on kapsäkin huoneeseen heittänyt vaikka pikkureippailulla ulkona. Tai jiähä vaikka pötkölleen. Juomistakkin suapi ala-aulasta jos piäsöö jano yllättämmään.

Ennen musikaaliesitystä, joka on muuten MENOPAUSSI käävään syömässä mahat tääteen buffetista. Siitä siirrytään kerros alaspäin ja ostettaan jottain hyvvee juomista lasilliset mukkaaan (K18 näytös). Kunhan on esitys  kateltu niin yömyssyt voip ihan siinä samassa alakerran baarissa nauttia. Ja eikun hyville yöunille.

Pakko ei siis oo lähtee teatterihotellista minnekkään, ennen kun su aamuna. Kaikki baaria ,teatteria ja majoitusta myöden löytyy samasta paikasta. Aamupalahan myö nautitaan ennen kottiinlähtöä ja joku taukokin matkalla pidetään.

Ja kysymällä lissee, tai vilikasemalla tänne löydät lisätietoja matkasta: https://www.tila-auto.com/app/uploads/2022/11/TABELL-JM-Teatteri-RIIHIM-20230325.pdf

Jaana p.044-5640129


Piäsiäinen tulossa huhtikuun alussa, 4 päivää aikaa nauttia Riikanmatkasta.

Pitkäperjantaina suunnataan kohti piäkaapunkia. Ammattitaitoinen Kuopion tila-auton kuljettaja ajaa meidät Länsiterminaaliin. Matkan aikana voit vaikka katella leffaa ja huastella tuttujen tai tuntemattomien kanssa. Palatessahan ne kaikki onkin tuttuja. Suapihan siinä bussissa hörpättyjen kahvien jäläkeen vaikka nukkua univelekoja poes.

Tallinkin Megastar kulettaa meidät ja bussin lahden yli Tallinnaan. Matkatavarat muuten kulkee myös bussissa eikä niitä tarvihe raahata matkassaan. Illaksi ajetaan Riikaan ja majoitutaan seuraavaksi kolmeksi yöksi Hestia Hotel Jugendiin.

Laavantaina rauhallinen aamiainen hotellissa jonka jälkeen suunnataan sillä tutulla bussilla kiertoajelulle sekä osittain myös jalkautuen.Myöhemmin myös yhteinen päivällinen Pohjois-Euroopan suurimmassa hirsirakennuksessa sijaitsevassa Lido-ravintolassa hieman keskustan ulkopuolella (3 ruokalajia sis. yksi juoma).

Sunnuntain suapi jokkainen viettee haluamallaan tavalla kauniissa Riikan kaapungissa.

Muanantaina pitäs sitten lähtee uamupalan jäläkeen kottiin. Latvian rajalla jarrutettaan tuliaisostoksia varten. Tallinkin Megastar viep tuas meidät ja bussin Helsinkiin josta jatketaan lähtöpaikkakunnille. 

Jos kiinnostuit ja lisätieto kiinnostaa niin pirraata tai kysäse viestillä lissee. Tiältäkin löytyy tarkemmat tiiot: https://www.tila-auto.com/app/uploads/2022/11/TABELL-JM-RIIKA-20230407.pdf

Jaana, matkalla mukana p.044-5640 129


Tänä iltana on noita mukavia matkoja ilmestynyt sivulleni. 

Ihan kaikkialle en ite kerkiä mukaan kun on tuo päätyökin jossa tulevia veronmaksajia ja heidän kasvattajiaan ruokittavana. 

Lisää ihania matkoja voit katsella https://www.tila-auto.com/matkat/.Lämpimästi voin suositella, hyvät ja laadukkaat tilausajobussit ja mukavat kuskit.

Itse mukana ainakin näillä matkoilla kevätpuolella, toivottavasti näen sinutkin mukana:

la-su 11.-12.2 Kuopion tila-auton juhlahumua matka Tallinnaan 

la-su 18.-19.2 Priscilla Helsinki

ma-to 6.-9.3 Kylpyläloma Tallinnassa

to-su 16.-19.3 Tukholma

la-su 25.-26.3 teatterimatka Riihimäelle

pe-ma 7.-10.4 pääsiäinen Riikassala 

15.4 Varkauden teatteri, Savonmuan piätön historia revyy

la 6.5 Sokkomatka

to-su 18.-21.5 hotellimatka Talllinnaan ja Turin kukkamarkkinat

ke 14.6 päivämatka Ilomantsiin

la 12.8 Elojubilee Savonlinnassa (Juha Tapio)

Lisää matkoja tulossa, laitelkaahan ehdotuksia kohteista tulemaan. Matkat ovat kaikille avoimia joten lämpimästi tervetuloa.

Ilolla palvellen ja yhteisiä matkoja odotellen,Jaana p.044-5640129 / neuvonenjaana129@gmail.comwww.jaananmatkat.fi