Tulevia matkoja

Tervetuloa mukaan

Hei, nyt kannattaa tutustua matkatarjontaamme. Kaikki matkamme ovat avoimia eli kuka tahansa voi lähteä mukaan. Jaana10.-14.6.2024 Ke­sä­mat­ka Saa­ren­maa ja Pär­nu

TÄMÄKIN MATKA TOTEUTUU ! Kysy mahdollisia peruutuspaikkoja p.044-768 1818

SUPERSUOSITTU-LISÄLÄHTÖ "Tuulimyllyjen Saarenmaa ja Viron kesäpääkaupunki Pärnu". Kaksi yötä Saarenmaalla ja kaksi yötä Pärnussa, kylpylähotellit.

Matkaesite

Ilmoittautumislomake 


19.6.2024 Ke­säi­nen päi­vä­ret­ki La­pin­lah­del­le

Mukava päiväretki Lapinlahden suuntaan.

Käymme tutustumassa menomatkalla Jenni Linnoven keramiikkastudiolla ja myymälässä Pöljällä. Suuntaamme seuraavaksi Alapitkän asutusmuseolle ja siitä ateljee galleria Cafe Luovaan puuhun Lapinlahdelle nauttimaan kahvia suolaisen kera.

Taidetta käymme ihastelemassa opastettuna Taidemuseo Eemilissä ja ennen kotimatkaa pääsemme lounaalle seisovasta pöydästä Matin ja Liisan asemalla missä voit tehdä samalla ostoksia Iloisessa Viivissä.

Tule mukaan kokemaan ihana kesäinen päiväretki.

Matkaesite

Ilmoittautumislomake


25.6.24 Ke­sä­teat­te­ri­mat­ka Ää­ne­kos­kel­le-Mai­to­la­van Ma­don­nat

Kievarin Teatteriareenan näytöskauden aloittaa viime kesänä suurta kiitosta saanut Maitolavan Madonnat- Uuden edessä, osa 3! Lämminhenkinen musiikkikomedia vie katsojan 90-luvun alkuun, jossa Pentinkylän väki ja sinne saapuvat uudet mielenkiintoiset persoonat sekoittavat jo olemassa olevaa pakkaa. Uuden edessä on Jonna Ortjun käsikirjoittaman ja ohjaaman näytelmän kolmas itsenäinen osa, joka ei vaadi aiempien osien tuntemista juoneen kiinni pääsemiseksi.
Rooleissa nähdään mm. Leif Lindeman, Jonna Ortju, Marja-Liisa Kuosmanen, Markku Uhlbäck ja Jouni Huhtaniemi. Musiikista vastaa upea Rosette: Marko Rauhala, Mikael Kienokoski, Jouni Järvelä ja Jari Mäkinotko.

Upea mahdollisuus nähdä huikea elävän musiikin siivittämä kesäteatteriesitys Äänekosken Kartanonkievarilla. Ennen esitystä nautimme lounaan Kievarilla. Tälle matkalle on paikkoja nopeimmille joten varmistathan pian omasi.

Matkaesite

Ilmoittautumislomake


28.-30.6.2024 Kes­kiai­kai­nen Tur­ku

Koet matkallamme kauniin kesäisen Turun.

Samalla voit osallistua Suomen suurimpaan Vanhalla Suurtorilla järjestettävään keskiaika- ja muinaistapahtumaan.

Keskiaikamarkkinoilla vierähtää tunti jos toinenkin nauttien niin tieteestä, taiteesta, musiikista, monenlaisista käsitöistä kuin ruoasta ja juomastakin.

Matkaesite

Ilmoittautumislomake


19.7.2024 Sa­von­lin­nan Oop­pe­ra­juh­lat – Na­buc­co UUTUUSMATKA !!!!

Juuri tätä on ooppera ja Olavinlinna parhaimmillaan. Nabucco on ajaton uutuus.

Oletko kokenut oopperajuhlilla kävijä vai uskaltautuisitko ensimmäistä kertaa kuulemaan ja kokemaan tätä hienoa, odotettua esitystä. Nabucco on tunnettu mm. mahtavista kuorokohtauksistaan.

Ennen esitystä jää myös aikaa nauttia tunnelmasta tai vaikka ruokailla ihanilla kesäisillä terasseilla.

Matkaesite

Ilmoittautumislomake


27.7.2024 Suo­mus­sal­men ke­sä­teat­te­ri­mat­ka

TÄMÄKIN MATKA TOTEUTUU !

Tervetuloa perinteiselle Suomussalmen kesäteatterimatkalle. Tänä vuonna näemme esityksen TOIVON VUOSI.

Yksi suomen suurimmista kesäteatterista tarjoaa katetun näyttämön/katsomon selkänojallisilla istuimilla joten kelikään ei haittaa teatterielämystä.

Eero ja Ulla Schroderuksen kirjoittaman näytelmän käsikirjoitus perustuu kirjallisuuteen ja
paikallisten ihmisten haastatteluihin. Käsikirjoitusta varten järjestettiin mm.
keskustelutilaisuus, jossa 40–50 luvulla koulua käyneet osallistujat kertoivat
lapsuudenkokemuksistaan.

Vaikka näytelmässä on harmaat kehykset, on sen sanoma toiveikas.

Menomatkalla ruokailemme Kontiomäen nesteellä (omakustanne), väliajalla nautimme maistuvat pullakahvit ja paluumatkalla pysähdymme tauolle Sukevan Linnanportissa.

MATKAESITE

ILMOITTAUTUMISLOMAKE


30.7.2024 Ris­tei­ly ja ke­sä­teat­te­ri e­si­tys To­pi Sor­sa­kos­ken ta­ri­na

TÄMÄKIN MATKA TOTEUTUU !

Kesäteatterimatka jossa käymme ensin Pohjois-Päijänteen risteilyllä kauniissa saaristossa. Risteilyn aikana nautimme runsaan noutopöydän antimista.

Risteilyn jälkeen siirrymme bussilla Kartanon kievarille Äänekoskelle missä näemme Teatteri Eurooppa neljän esityksen TOPI SORSAKOSKEN TARINA. Tämän esityksen on käsikirjoittanut Antti Tuomas Heikkinen.

Esityksen jälkeen paluumatka lähtöpaikoille.

MATKAESITE

ILMOITTAUTUMISLOMAKE


 2.-4.8.2024 Ha­mi­na Tat­too UUTUUSMATKA!!!!

Hamina Tattoo tarjoaa upean tapahtuman ja lauantai-iltamme kruunaa Marssishow. Tälle 3 pv matkalle lähdemme perjantaina aamupäivästä. Menomatkalla nautimme lounaan ennen siirtymistä Jalkaväkimuseoon Mikkelissä. Yövymme Kouvolassa josta bussilla pääsemme niin lakritsitehtaalle kuin itse tapahtumapaikalle Haminaan.

Paluumatkalla käymme myös tutustumassa Maailmanperintökohde Verlaan.

Matkaesite

Ilmoittautumislomake

9.8.2024 Ep­pu Nor­maa­li sis Ii­ro Ran­ta­la Ola­vin­lin­nas­sa

EPPU NORMAALI SIS IIRO RANTALA

Perjantaina 9. elokuuta juhlitaan klassikkotason suomirockin parissa, kun Olavinlinnan lavalle nousee pianisti Iiro Rantalalla vahvistettu Eppu Normaali. Odotettavissa on melkoista yhteislauluhurmosta, kun yleisö saa kuultavakseen sellaisia koko kansan rakastamia hittejä kuin Vuonna 85, Urheiluhullu ja Tahroja paperilla. Näiden laulujen parissa on koettu suuria tunteita ja tärkeitä hetkiä jo monessa sukupolvessa.

Matkaesite

Ilmoittautumislomake


19.-22.8.2024 Ke­sä­mat­ka Rii­kaan ja Tal­lin­naan

Samalla matkalla koet Latvian ja Viron pääkaupungit, Riian ja Tallinnan.

Oma bussi mukana koko matkan ajan. Käymme yhdessä opastetulla kiertoajelulla jossa myös jalkaudumme Unescon maailmanperintökohteeseen, vanhaan kaupunkiin Riiassa.

Majoitumme hulppeiden maisemien Radisson Blu Latviassa.

Vapaata aikaa myös tutustua esim. Jugendtyyliseen arkkitehtuuriin, Riian tuomiokirkkoon ja Pyhän Pietarin kirkkoon. Ihailla niin mustapäiden taloa, kissataloa, ruutitornia, vapauden muistomerkkiä tai käydä ostoksilla kauppatorilla. Nautiskella romanttisen puiston tunnelmasta ja ruokailla hyvin terasseilla tai ravintoloissa.

Vietämme yhden yön palatessa Tallinnassa.

MATKAESITE

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

24.8.2024 Elo­Ju­bi­lee Ola­vin­lin­nas­sa

Tänä vuonna pääsemme EUROVIISU musiikin pariin kun DIANDRA ja MÅNS ZELMERLÖW tulkitsevat Kuopion kaupunginorkesterin solisteina upeita lauluja.

Tilaisuuden juontaa Jussi-Pekka Rantanen ja kapellimestarina toimii Antti Rissanen.

Menomatkalla käymme nauttimassa lounasta Järvisydämessä Rantasalmella.

Tervetuloa mukaan ainutlaatuisen esityksen pariin.

MATKAESITE

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

31.8-1.9.24 Teat­te­ri­mat­ka Tur­kuun-Gol­den AB­BA Show

Koe Abban tarina uudelleen! Upeat laulajat, tanssijat ja huippuorkesteri saavat aikaan sellaisen ilotulituksen, että katsojat pääsevät keskelle Abba-huumaa. Golden ABBA Show'ssa näet Suomen eturivin esiintyjät, jotka tulkitsevat moniäänisesti huikeita ABBAn hittejä sellaisella taidolla, ettei se voi olla viettelemättä katsojaa mukaansa. Abba-nelikkona nähdään upea kaarti: Roosa-Maria Leppänen (Voice of Finland -finalisti), Isabella Lairikko ja Olli Kärki.
Show sisältää upeaa koreografiaa sekä glamoröösejä asusteita. Tanssijoina taiteilevat Jenna Kuivamäki ja Silja Saarinen.

Esityksessä kuullaan muun muassa Mamma Mia, Dancing Queen, Fernando, Waterloo, Summer Night City, Voulez Vous, When I Kiss The Teacher, Tiger….

Matkaesite

Ilmoittautumislomake31.8.2024 Teat­te­ri­mat­ka Tam­pe­reel­le – Ta­ru Sor­mus­ten Her­ras­ta

Tampereen Teatteri ja Tampere-talo kutsuvat sinut elämäsi seikkailuun, kun J. R. R. Tolkienin rakastettu klassikko Taru Sormusten herrasta™ saa maailman kantaesityksensä Tampere-talon Ison salin näyttämöllä 23. elokuuta 2024.

Ainutlaatuisessa suurtuotannossa yhdistyvät ikimuistoinen teatteritaide, Tuomas Kantelisen uusi teosta varten säveltämä ja Tampere Filharmonian tulkitsema musiikki sekä Sorin Sirkuksen hämmästyttävä sirkustaide.

Hobitit, haltiat, örkit, entit ja muut hahmot heräävät henkiin, kuneeppinen fantasiaseikkailuTaru Sormusten herrasta™ muuntuu näyttämölle täysin ennennäkemättömällä tavalla.

Teosta suositellaan kouluikäisestä ylöspäin. Esityskieli on suomi.

HUOM; Paikkoja rajoitetusti – Ilmoittauduthan pian!

Matkaesite

Ilmoittautumislomake


6. – 12.9.2024 (7pv) Rus­ka­mat­ka Nor­jaan. LO­FOO­TIT 1

Tule mukaan perinteiselle Lofoottien matkallemme. Matka täyttyy tunnetusti nopeasti, joten ilmoittauduthan nopeasti.

MATKAESITE

ILMOITTAUTUMISLOMAKE 


12. – 18.9.2024 (7pv) Rus­ka­mat­ka Nor­jaan. LO­FOO­TIT 2

Supersuosittu Lofoottien matkamme on joka vuosi loppuunmyyty ja kaikki halukkaat eivät ole mahtuneet mukaan.
Tällä kertaa teemme toisen Lofoottien matkan heti edellisen perään.

Valitse siis sinulle sopiva reitti ja aikataulu. Ilmoittaudu pian!

MATKAESITE

ILMOITTAUTUMISLOMAKE


14.9.2024 Sok­ko­mat­ka

Suosittu syksyn sokkomatka. Mysteerimatkalla emme kerro kohteita ennakkoon vaan ne selviää sinulle päivän ja matkan edetessä. Eväitä ei tarvitse pakata sillä matkan hintaan sisältyy niin kahvia/teetä kuin ruokaakin. Ostosrahaa kannattaa varata käteisen muodossa varalta mukaan.

Muuten tarvitset mukaan vain reippaan ja avoimen mielen sekä ripauksen seikkailuhenkeä. Säänmukaiset ja muuten mukavat matkustusvaatteet riittävät.

MATKAESITE

ILMOITTAUTUMISLOMAKE


20.-23.9.2024 Sa­don­kor­juu­mat­ka Ah­ve­nan­maal­le

Upea Ahvenanmaa kutsuu meitä tutustumaan maatiloihin, nauttimaan merimatkoista ja upeista maisemista. Laivamatkat uusilla FinnLinesin vuoroilla, opastukset Maarianhaminassa, omena- ja maatiloilla….

Paluumatkalla yksi yö Turussa.

Matkaesite

Ilmoittautumislomake21.-22.9.2024 Hotelli- ja teatterimatka Helsinkiin

Hieno mahdollisuus viettää aikaa Helsingissä vapaasti tai lähteä mukanamme katsomaan teatteriesitys Mouling Rouge Helsingin kaupungin teatteriin.

Yön vietämme Sokos hotel Presidentissä josta on mukavan lyhyt matka keskustaan.

Matkaesite

Ilmoittautumislomake


23.-24.11.2024 Kon­sert­ti­mat­ka – Ves­te­ri­nen yh­tyei­neen No­kia Aree­nal­la

Vesterinen yhtyeineen HETKEN IKUINEN-kiertueen viimeinen suurkonsertti Nokia Areenalla.

Lähdemme matkaan aamusta ja näin jää vapaata aikaa ennen majoittumista Scandic Tampere City hotelliin. Kuljetus konserttiin ja takaisin.

Lähtö kotimatkalle sunnuntaina hyvin levätyn yön ja rauhallisen aamiaisen jälkeen.

TÄMÄKIN MATKA TOTEUTUU !

MATKAESITE

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Tulossa v.2024:

Ruoka-ja viinimatka Ranskaan syyslomaviikolla, teatterimatkoja (Helsinki, Äänekoski Topi Sorsakosken tarina, Keskiajan Turku, Suomussalmen kesäteatteri, Varkauden teatteri...)

Jos haluat kuulla matkoistamme etukäteen kannattaa liittyä sähköpostilistallemme. Ilmoita oma sähköpostiosoitteesi minulle: jaana.neuvonen@tila-auto.com/neuvonenjaana129@gmail.com


Online-varaus

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.